CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT קידום אתרים בגוגל

Considerations To Know About קידום אתרים בגוגל

Considerations To Know About קידום אתרים בגוגל

Blog Article

תוכן רזה יכול להתבטא במגוון רחב של צורות: עמודים המיועדים להדפסה באתר, תוכן משוכפל, תוכן שאין בו כל מסר חדש לקורא, תוכן בעל נפח מצומצם מאוד ביחס לנישה שאותה הוא סוקר ועוד.

ככל שתדעו יותר על האתר, ככל שתפגינו בקיאות גבוהה יותר, כך הדרך לקדם את אותו אתר תהיה קלה וקצרה יותר.

זאת חלוקה דיכוטומית וגסה מאד, יכולות להיות עוד מליון סיבות אבל לא אלאה אתכם יותר מדי בפרטים בשלב זה.

כאן נשאלת השאלה: כיצד יכול מנוע חיפוש, שהוא בעצם רכיב תוכנה, מתקדם ככל האפשר, למדוד היבטים כמו מומחיות, סמכות, ואמינות?

מאמר שמסביר היטב במה כדאי להשקיע – תוכן או קישורים תוכלו למצוא כאן.

אם לא תחברו את האתר לכלים הנ"ל, רק אתם תדעו כמה הקידום שלכם תרם (וגם אתם לא תקבלו תמונה מלאה), הלקוח – לא.

בכל אופן, החלטתי לכתוב מדריך קידום אתרים למתחילים ולרכז כמה טיפים עבור כל אותם בעלי עסקים או סתם חבר'ה שבא להם לקדם את האתר שלהם עצמם בגוגל בתוצאות האורגניות.

חשוב להבין: ישנו הבדל בין כותרת המאמר או העמוד שאתם סיפקתם באמצעות מערכת הניהול של האתר, ובין תג הכותרת המוצג במנוע החיפוש.

כאשר עוסקים בתכנון של תהליך קידום אורגני צריך להתייחס למכלול שלם של היבטים: מהו התקציב שיש ברשותנו לצורך הקידום? מהי האסטרטגיה העסקית והבידול העסקי שלנו? באילו ביטויי מפתח נרצה להתמקד?

כמו כן, חשוב יהיה להבין מהו הבידול העסקי של העסק בנישה שבה הוא פועל. כל תהליך הקידום צריך להתבסס על הבידול הזה. אם, למשל, בית עסק נחשב ליקר בתחומו אבל מקצועי ביותר, הוא יצטרך להתייחס לכך בתהליך הקידום במגוון רחב של היבטים: העיצוב, הלוגו, הסמכות, איכות פרופיל הקישורים, עומק התוכן באתר – כל אלה צריכים לאותת לגולשים שמדובר בבית עסק סמכותי שמייצר תוכן איכותי.

קידום אתרים בגוגל לבד או פרסום בגוגל לבד ללא סיוע מקצועי זה לא דבר פשוט. במיוחד בתחרות get more info של היום.

אם אתם מחפשים רק נושא ספציפי כלשהו, ולא את כל המדריך המלא (הוא ארוך ומקיף, כבר אמרתי – מדרים קידום אתרים מ-ל-א ובחינם!), כאן תמצאו את כל המידע מפורק לפרקים:

קידום אתרים למתחילים – עשה זאת בעצמך (קידום אתרים באופן עצמאי / לבד)

זמן שהייה הינו אחד המדדים שיכול לעשות בהם מנוע החיפוש שימוש כדי להבין את מידת שביעות הרצון של הגולש באתר, ולהסיק מתוכו האם כדאי לדרג עמודים מסויימים באתר גבוה בדף תוצאות החיפוש. זמן שהייה ארוך יכול, אמנם, להצביע על מידה מסויימת של שביעות רצון של הגולש מן האתר, אך זמן שהיה קצר לאו דווקא מסמן את ההפך: לעיתים השאליתא שמבצע הלקוח היא כזאת שניתן לתת לה מענה באמצעות טקסט קצר וממוקד.

Report this page